Školení ve Biocheck GmbH, Münster

Ve druhém lednovém týdnu v roce 2019 se naši prodejci zúčastnili dvoudenního školení v německé firmě sídlící v Münsteru – Biocheck GmbH. Produktem této firmy je kvantitativní multiparametrový test na screening alergií a autoimunitních onemocnění u lidí nebo detekce alergií u zvířat.

Firma Biocheck nám poskytla vynikající zámezí, příjemné prostředí a hlavně velmi přátelský kolektiv. Měli jsme možnost poznat celý tým firmy, jejich pracovní prostředí a vidět přímou výrobu produktů Polycheck.

Hlavní náplní školení pro naše prodejce bylo se detailně seznámit se všemi produkty, vidět v praxi výrobu multiparametrových testů, testování a také proces kontroly, který probíhá, než jsou soupravy odeslány zákazníkům a mít možnost se dotázat na všechny dotazy a v neposlední řadě poznat společnost Biocheck. Největší část školení byla věnována velmi preciznímu představení automatickému testování souprav Polycheck pomocí přístroje AP Blot Elite. Naši prodejci měli možnost s automatem pracovat, vyzkoušet si samostatné testování, nastavení a kalibraci přístroje a hlavně také vyhodnocení a pracování se softwarem Biocheck Imaging Software (BIS).

Od této chvíle Vám tedy naši prodejci mohou poskytnout kompletní informace o produktech firmy Biocheck a rádi Vám pomůžou s případným zaučením a nastavením softwaru BIS nebo automatického přístroje AP Blot Elite.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *